Дозріває чи авокадо в домашніх умовах, як дозріти?

Авокадо – смачний і корисний фрукт. Він відносно недавно з’явився на прилавках російських магазинів, але вже встиг завоювати популярність у прихильників правильного харчування. У його складі безліч вітамінів, мінералів і корисних жирів. За поживними властивостями він не поступається горіхів і червоній рибі. Його смак ідеально підходить для салатів, закусок, соусів і других страв.

Стиглий авокадо має маслянисту м’якоть з ніжним горіховим смаком і насиченим ароматом. Недозрілий продукт жорсткий, хрусткий і схожий на сирий гарбуз. Повністю дозріле авокадо швидко псується і легко мнеться при транспортуванні, тому на прилавки воно потрапляє зеленим. Не завжди фрукт встигає досягти потрібної консистенції в магазині. Що робити, якщо авокадо твердий, і як дозріти його в домашніх умовах, читайте в статті.

 

Ознаки стиглого авокадо

Кращі способи, як дозріти авокадо в домашніх умовах швидко і просто

Рекомендованные статьи

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *