Готуємо підливу до гречаної каші в домашніх умовах

Гречка – ну що може бути банальніше? Цей продукт доступний і знаком нам з дитинства, багато його люблять, хтось – ні, але смачно готувати вміють далеко не всі. Переважна більшість смачних обідніх страв робиться з м’яса, з овочів або, скажімо, макаронів. Але ви здивуєтеся, як з корисною, легкої і низькокалорійної гречки можна створити справжню смакоту, і зовсім нескладно! Все, що потрібно – це приготувати правильний соус для гречки.

Зробити ароматний, смачний і апетитний соус для гречки зможе навіть новачок на кухні, для цього не потрібен досвід і особливі навички. А найбільше радувала його в тому, що приготувати соус для гречаної каші ви можете з будь-яких продуктів, які загубилися в надрах вашого холодильника! Із залишків овочів після приготування борщу, зі сметани або вершків, з жменьки грибів або невеликого шматочка м’яса.

Блюдо може вийти ситним або низькокалорійним, легким або святковим, підійти до сніданку чи обіду – вибирати вам. Закотити рукава, і приступаємо до готування!

 

Гречка з соусом

Соуси для гречаної каші – що підійде?

Рекомендованные статьи

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *