Гусь в духовці – рецепти приготування запеченого гусака з яблуками в рукаві

Добрий всім день! Нещодавно ми з вами робили качку в духовці, а сьогодні продовжуємо цю тему, і будемо смажити гусака з яблуками і рум’яною скоринкою, щоб він вийшов соковитим і дуже м’яким. Будемо експериментувати і вчитися яскраво і красиво подавати його на стіл.

Адже погодьтеся, такі ласощі подобається безумовно всім, особливо в передноворічні та різдвяні свята. Тому що воно смачне, корисне і поживне, тим більше, що ми смажимо нема на сковороді, а використовуємо духову шафу. Отже розкриваємо всі секрети, поїхали …

Так, до речі, наступна моя замітка буде про те, як запекти різдвяного гусака будинку, адже не за горами наступний свято 2018 року. Так що будьте напоготові і не пропускайте такі випуски, підписуйтесь на мою групу в контакті, пишіть свої коментарі та відгуки.

 

Рецепт гусака в духовці, щоб було м’ясо м’яким і соковитим

Як ви думаєте, що найголовніше в приготуванні цієї страви? Звичайно ж сам гусак, такий гарненький і стрункий))). Ну, да, це точно, а якщо бути більш серйозними, то краще вибирати птицю домашнього виробництва, вона буде жирніше і корисніше, ніж якщо ви купите в магазині. Можна скористатися різного роду сільськими ярмарками і там визначитися з вибором.

Вибирати потрібно молоденького гусака, і обов’язково шкурка не повинна бути липкою і мати поганий відтінок. Лапки гусака повинні бути світлі, а не червоні.

 

І ще одна важлива умова, розморожувати птицю завжди в холодильнику до повного розморожування, а потім насухо витирайте рушником, інакше м’ясо вийде жорстким. Ну, а все решта секрети ви побачите далі в цій статті. За раз все і не розкриєш).

Нам знадобиться:

  • гусак – 1 шт.
  • сіль, перець – за смаком
  • приправи для курки – за смаком
  • вода – 0,5 ст.
  • яблука – 3-4 шт.

Спосіб приготування:

1. Вимийте і просушіть птицю. Потім почніть з такої процедури, обріжте ножем трохи крила, щоб вони не пригоріли. Для цієї мети можна використовувати фольгу, просто нею укутайте крила і шию, якщо вона є.

 

Рекомендованные статьи

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *