Курячі ніжки в духовці – 10 смачних покрокових рецептів

Риба – це продукт, який гарний тим, що його можна приготувати безліччю різних способів, а раз її можна приготувати по-різному, то гарнірів теж можна знайти величезну кількість. Якщо ви не знаєте, який гарнір підходить до смаженої риби, то приготуйте безпрограшний варіант – овочевий мікс або рис . Для запеченої риби найкраще підходить картопля в будь-якому вигляді: пюре, запечена в духовці або приготована у фритюрі. А для вареної і тушкованої риби найкраще приготувати рис з овочами або просто з вершковим маслом. Також буде добре додати до неї легкий вершковий, сметанний або часниковий соус. Спеціально для вас я підібрала кілька своїх улюблених рецептів, щоб ви могли зробити кращий гарнір до риби, так що дивіться і вибирайте, з яким гарніром поєднується саме ваша приготовлена риба.

Вибір гарніру в залежності від виду риби

Якщо ви задумалися над тим, який гарнір зробити до риби, то відштовхуватися необхідно, в першу чергу, від її різновиди.

Наприклад, якщо ви придбали жирну рибу – наприклад, палтуса, скумбрію або камбалу – то кращим гарніром для неї стануть зелені овочі.

Так, відмінно погасити жирність риби зможуть тушкована брокколі або шпинат, пюре з зеленого горошку, запечная цукіні або кабачки. При цьому обрані вами овочі можуть тушкованими, смаженими, печеними, вареними, квашеними, маринованими.

 

Прекрасним варіантом стане також і салат зі свіжих овочів – пекінської капусти, помідорів, руколи, солодкого перцю. Також як гарнір можна використовувати і деякі кислі фрукти – наприклад, цитрусові або яблука відповідних сортів.

А ось для нежирної риби краще приготувати більш ситний гарнір . Наприклад, з тріскою, судаком і кефаллю будуть поєднуватися картопля, буряк, прожарений корінь селери.

Існують і універсальні гарніри. До таких належить, наприклад, розсипчастий рис, який чудово поєднується з абсолютно будь-яким видом риби.

 

До курячим відбивних

До відбивних з курки найкраще підійде популярне, смачне і улюблене всіма блюдо – картопляне пюре. Щоб воно вийшло ніжним і повітряним, потрібно уважно вивчити цей рецепт і сміливо приступати до створення шикарного ласощі!

Рекомендованные статьи

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *