Омлет без молока з ковбасою сиром і помідорами на сковороді

Омлет це блюдо, улюблене багатьма ще з дитячого садка. Всі ми пам’ятаємо, як нам приносили на тарілці гарячу білу пухку масу. Подорослішавши, хтось намагався повторити рецепт будинку. Виходило не у всіх. Напевно, смак дитинства непорівнянний ні з чим.

«Омлет» зародився в далекій Франції або Стародавньому Римі, думки істориків не сходяться в цьому питанні. На сьогодні в різних країнах, він отримав свою назву: Японія – омурсет, Італія – фрітата, Іспанія – тортилья. Все це рецепт відомого у нас страви «Омлет » . У стародавні часи, наші прабабусі називали його драчена, готували без додавання молока і муки, використавши тільки яйця.

 

  • Рецепт приготування омлету без молока в духовці з перцем і помідором
      Як зробити омлет в духовці

Омлет без молока

Рекомендованные статьи

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *