Скільки варити манти в каструлі, мантоварке або в пароварці?

Манти – екзотичне блюдо для вітчизняної кухні. Причому існують деякі відмінності між традиційними стравами азіатських і кавказьких народностей. І справа не в приправах та прянощах, а методи їх приготування. Навіть між кримськотатарськими, уйгурскими, казахськими та узбецькими мантами (а кухні цих народів дуже близькі) існує певна різниця в їх виготовленні. Я вже не кажу про кавказьких національних стравах з тіста і м’яса.

З класичних методів приготування страви я взяла самі ключові моменти, щоб адаптувати приготування мантів під сучасне кухонне обладнання. І пропоную ознайомитися зі своїм рецептом приготування мантів в пароварці з фото, відео та докладним описом всього процесу.

 

Відеорецепт: як приготувати манти в пароварці

Про приготуванні мантів в пароварці розповість детальний відеосюжет з порадами і коментарями по ходу процесу готування, де автор рецепта детально роз’яснює тонкощі кулінарної майстерності.

https://youtu.be/zgVlltUsnZM

 

Якщо немає пароварки, манти можна приготувати з використанням іншої побутової техніки. У цьому вам допоможе рецепт мантів з фаршем, приготованих в мультиварці.

особливості приготування

Скільки варити манти

Рекомендованные статьи

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *