Тісто на пиріжки – дуже смачні рецепти дріжджового тіста для пиріжків

12 листопада 2010

печатка

  • # випічка
  • # десерт
  • # пиріг
  • # тісто

Категорії: Основи, Хлібобулочні вироби

 

Якщо Ви вмієте робити основу для пирога, для Вас відкриваються нові горизонти в кулінарії. Подумайте про те, що тепер в сезон Ви можете піч фруктові пироги, для Вас не буде важко спекти відомий французький Кіш Лорен, і Ви завжди зможете з елегантністю використовувати залишки тих продуктів які у вас є в холодильнику, наповнюючи ними пиріг.

Дивіться відео-рецепт приготування пісочного тіста для пирога (на укр. Мові):

 

Тісто по цьому рецепту, найкраще з усіх тест для тарт, яке доводилося мені піч. Найкращий аромат, присмак і дуже легко з ним працювати. Рецепт не мій. Мені випадково він попався на очі на сайті www.smittenkitchen.com І цей рецепт відмінно виходить і тісто настільки ароматне, без добавки будь-якого синтетичного, противного маргарину, без яєць і при цьому дуже еластичне.

Тісто для пирога Ви можете зробити в подвійній кількості і частина заморозити. Його можна зберігати в холодильнику 1 тиждень, а в морозіловке навіть пару місяців. Потім тісто потрібно повільно розморозити на полиці в холодильнику і розгортати як звичайне.

Основні правила приготування тіста для пирога:

1) Усі інгредієнти повинні бути холодними. За годину до приготування можете поставити в холодильник навіть миску і інші прилади з якими будете працювати. 2) Спочатку змішайте всі сухі інгредієнти, а потім додавайте кубики вершкового масла. 3) Перед змішуванням з борошном, поріжте масло на кубики. Не кидайте в борошно цілого шматка масла! А ще краще, масло відміряйте, поріжте і поставте в холодильник на хвилин 15.

 

Масло

Рекомендованные статьи

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *