Тісто на вареники на воді: рецепт приготування з фото. Як приготувати тісто?

Процес приготування тіста для пельменів і вареників

Пропоную вам покроковий процес приготування тіста для вареників і пельменів.

Насипаємо в чашку 1/3 всієї муки (це приблизно 150г).
1/3 від всієї води (60 мл) доводимо до кипіння, додаємо в тісто і швидко-швидко розмішуємо виделкою, щоб окріп проник в борошно якомога швидше.
Додаємо яйце, перемішуємо.
Додаємо воду, що залишилася, сіль і решту борошна і все як слід перемішуємо спочатку виделкою.
Далі утрамбовуємо тісто кулаком, перевертаючи його кілька разів
Тепер збираємо тісто для пельменів і вареників в грудку і спочатку вимішуємо в тій же ємності, щоб зібрати всі шматочки воєдино.
Переносимо тісто на більш зручну поверхню і вимішуємо руками, не зупиняючись, 10 хвилин. Ви відчуєте як тісто стає дуже пластичним, ніжним, податливим.
Накриваємо тісто чашкою і даємо йому відпочити 40 хвилин при кімнатній температурі.
Тісто готове, тепер можна ліпити з нього пельмені і вареники і з вишнею, і з сиром, і з картоплею, і з капустою, і з чим душа забажає.

А тепер давайте приготуємо з цього тесту вареники з сиром. Це одна з найбільш примхливих начинок. Я вам гарантую, що вони у вас вийдуть відмінними.

 

Щоб приготувати вареники з картоплею, потрібно наступне

Для тіста:

  • три склянки борошна

Рекомендованные статьи

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *