Як правильно варити рис на гарнір щоб він був розсипчастим?

Зварити розсипчастий рис на гарнір – здавалося б, що може бути простіше ?! Однак саме з цим часто виникають труднощі і він не виходить таким, як хотілося б. Якісно приготована крупа забезпечує успіх всього майбутнього страви. Для цього важливо знати правила і секрети: пропорції, послідовність і додавання додаткових інгредієнтів, які посилюють смак і аромат.

Рис може використовуватися як гарнір до м’яса, риби або овочів, бути основою (для плову, різотто і ін.) Або одним зі складових інгредієнтів, наприклад, салату «Мімоза» або різних варіантів салату з крабовими паличками.

Існує кілька видів цього злаку за типом зерна і за способом обробки, кожен з яких годиться для певних цілей. Найпоширенішими вважаються довгозерний і круглозерний, білий (шліфований) або пропарений. Саме з них сьогодні ми і будемо готувати так, щоб рис вийшов смачним, розсипчастим і не склеюються.

 

Це досягається різними способами. Дізнаємося про це докладніше в підготовленої добірці рецептів. Вибирайте те, що зручно вам. Готуйте красиво, швидко і смачно!

Як зварити довгозерний рис розсипчастим в каструлі на воді для гарніру?

Розсипчастий довгозерний рис відмінно виглядає в гарнірах і салатах. А зварити його можна швидко, просто і смачно. Головне знати, як це зробити правильно і врахувати деякі нюанси і поради, дані в цьому рецепті.

 

Рекомендованные статьи

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *