Як приготувати котлети на пару в сковороді? 4 рецепта дієтичних котлет без пароварки

Не всі господині знають, як отримати смачні, ніжні биточки з рум’яною апетитною скоринкою. Сьогодні ми звернемо увагу на нюанси, які впливають на створення такого шедевра в домашніх умовах. При цьому внесемо деякі зміни в стандартний кулінарний процес і створимо дієтичне корисне блюдо.

Зміст приховати

Ми розповімо, як зробити так, щоб фарш не розвалювався при тепловій обробці, а також поділимося секретом, чому деякі інгредієнти не тільки краще замінити, але не варто навіть додавати. А підсумуємо нашу статтю рецептом оригінального соусу з прянощами з Південної Європи.

Важливо: при приготуванні рибних, овочевих котлет або з круп яйце вводиться обов’язково. А ось вироби з свинини, яловичини і білого м’яса можуть легко обходитися без нього. Цей продукт грає роль сполучної для хліба і води, додавання якого зазвичай практикують у общепитовских столових, так як там пропорції м’яса і булки майже однакові.

шведський рецепт

Рекомендованные статьи

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *